Payment with Klarna

ÖRHÄNGEN BERGKRISTALL

  • 395 kr

I lager

Alla våra smycken är Nickelsäkra !

Örhängen med äkta bergkristall 

metalldelar av rostfritt stål. välj mellan guld eller silverfärgat.

kristallen är ca 7-11mm och örhänget är ca 3cm långt inkl krokar.

OBS! alla kristaller är olika form och storlek samt att dom varierar i färg mellan klart och grumligt vitt, en del är mer ovala medans andra kan vara lite rundare i formen. Det förekommer även små defekter i form av märken och sprickor, vilket är naturligt för denna typen av sten. Jag försöker dock alltid hitta två som matchar varandra både i storlek, färg och form så att paret ska kännas enhetligt. 

Design: Elin Granath


Notera att färgerna på skärmen kan skilja sig något från verkligheten och att läder är ett levande material, vilket innebär att utseendet kan variera lite. 


Obs! Ej bytesrätt på örhängen pga hygienskäl!


Rostfritt stål varken rostar eller oxiderar men alla typer av metall kan missfärgas när den kommer i kontakt med fukt, vatten, parfym, creme, sol och svett. Detta är naturligt, att metallen mörknar och får patina. Ta av ditt smycke när du duschar, badar, tränar eller sover. Förvara gärna dina smycken mörkt och svalt.

Det guldfärgade stålet har en behandlad yta, ibland en plätering i äkta guld. Denna yta kan efter en längre tid av användning nötas bort, speciellt på ställen där metall möter metall och delarna rör sig mot varandra. Eller delar som är extra utsatta för slitage som tex lås och pärlor i ett armband.