Payment with Klarna

HALSBAND BERGKRISTALL

  • 495 kr

I lager

Alla våra smycken är Nickelsäkra !

Äkta bergkristall, monterad på kedja 50cm av rostfritt stål. välj mellan guld eller silverfärgad.

kristallen är ca 1,5-2cm lång.

bilden är ett exempel. 

OBS! alla kristaller är olika och har sin egen unika form. Storlek och färg varierar mellan klart och svagt grumligt vitt. Det förekommer även små defekter i form av märken och sprickor, vilket är naturligt för denna typen av sten. Bilden är ett exempel, stenen du får väljs slumpartat. 

Design: Elin Granath


Notera att färgerna på skärmen kan skilja sig något från verkligheten och att smyckena är handgjorda, vilket innebär att utseendet kan variera lite. 


Rostfritt stål varken rostar eller oxiderar men alla typer av metall kan missfärgas när den kommer i kontakt med fukt, vatten, parfym, creme, sol och svett. Detta är naturligt, att metallen mörknar och får patina. Ta av ditt smycke när du duschar, badar, tränar eller sover. Förvara gärna dina smycken mörkt och svalt.

Det guldfärgade stålet har en behandlad yta, ibland en plätering i äkta guld. Denna yta kan efter en längre tid av användning nötas bort, speciellt på ställen där metall möter metall och delarna rör sig mot varandra. Eller delar som är extra utsatta för slitage som tex lås och pärlor i ett armband.